Vanliga frågor

Skickas varorna från Sverige?
Ja, alla produkter packas och skickas från vårt lager i Borås. Därmed de snabba leveranstiderna.

Kommer ni få in fler varianter av marmorstenar?
Vi kommer få en ett flertal olika varianter av marmorstenar till hösten, detta kommer synas på vår instagram och skickas med ut i nyhetsbrevet.

Hur länge räcker batteritiden på marmorstenarna?
Det beror väldigt mycket på vad för batterier man har, men de batterier vi erbjuder räcker 2-3 månader om man enbart använder sig av timerfunktionen.

Min marmorsten ser inte ut som på bilden, varför?
Alla marmorstenar ser olika ut beroende på hur marmorn är. Eftersom marmor är ett levande stenmaterial varierar stenens utseende, beroende på stora eller små kristaller, mörk eller ljus marmor osv. Det är en spännande överraskning när man öppnar paketet och ser hur just DIN sten ser ut.

Kan svamplamporna vara ute, och förstörs dom i regnet?
Svamplamporna är gjorda för utomhusbruk och tål vatten. Rekommendationen är att inte ha dem ute när det regnar men dom ska tåla att bli "blöta".

Vad är er inriktning?
Vi inriktar oss på mindre, mysig och spännande belysning som är aktuellt för årstiden. Populär belysning som efterfrågas av våra följare. 

Vart kan man hitta er butik?
Just nu har vi enbart en onlineshop men förhoppningarna är att öppna någon mysig butik längre fram. 
Vi har vart med på mässor och andra typer av utställningar och kan även hända att vi har lagerutförsäljning någon gång då och då. Detta kommer ni få reda på via våra sociala medier.